Coaching

Coaching er en samtale - dialog, hvor vi mødes i nærvær. Du indeholder selv alle ressourcer og løsninger til problemstillingen, - jeg stiller de spørgsmål, der åbner op for dem, - du sætter selv dit mål og tidshorisonten for at nå det!

Rummet

Jeg skaber et trygt rum, hvor vi kan tale sammen i fortroligt nærvær. Her er der mulighed for at tage problemstillinger op, som går og gnaver I hverdagen. Det kan være uhensigtsmæssige reaktionsmønstre i bestemte situationer eller relationer der får de værste sider frem i én, - eller måske nye ønsker til en forandret livsstil.

Målet

Det er vigtigt at får afgrænset målet for sessionen, finde ind til kernen af hvad du gerne vil opnå. Vi kommer hele vejen rundt om problemstillingen og du sætter en tidshorisont for dit mål. Derved har du har noget konkret at gå videre med, når du kommer hjem.

Dialogen

Samtale og nærvær, at lytte og reflektere, at blive skarp og konkret, målrettet og handlingsorienteret er nogle af de værktøjer der bliver brugt for at løse problemstillinger. Nye måder at huske på og forankre nye vaner gør det lettere for dig at nå dit mål.

Uncaught Exception

Uncaught Exception

Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated

Origin

anchor/libraries/markdown.php on line 744

Trace

#0 [internal function]: System\Error::shutdown()
#1 {main}